چگونه بیشترین انرژی را برای کارها داشته باشیم

بهره وری ما در کار و عملکردمون بستگی به زمانی که صرف کار میکنیم ندارد بلکه به میزان انرژی ای که با خود به همراه می آوریم وابسته است . در این دوره یاد میگیرید که چگونه عملکرد خود را با مدیریت انرژی تقویت کنید . مدرس دوره هایدی هانا ،دوره را با بیان ضرورت مدیریت انرژی برای موفقیت آغاز میکند و همچنین نحوه تهیه یک استراتژی سرمایه گذاری انرژی برای رشد و پایداری درمورد راهکار های افزایش سطح انرژی صحبت خواهد کرد. او نکات مهمی برای جلب توجه شما به اشتراک میگذارد و به بیان راهکار هایی برای متمرکز کردن توجه روی اتفاقات مهم زندگی، آرام کردن مغز برای خواب، تغذیه صحیح و ساختن برنامه ی هفت روزه برای تنظیم انرژی خواهد پرداخت . همچنین راهکار هایی را برای ایجاد فرهنگ بالا بردن سطح انرژی در محیط کار و ساختن فضای مناسب معرفی میکند.
سرفصل ها شامل:
شناخت عواملی که باعث کاهش عملکردتون در انجام هر کاری میشه
لیست کردن چهار متغیرکه باید برای اطمینان از عملکرد اوج بهینه شوند.
نام بردن جنبه ای از انرژی کل که بیشترین ارتباط را با آمادگی برای حل مشکلات پیچیده دارد.
شناسایی بهترین فعالیت های انرژی زا بعد از کار
یاد آوری میانگین دامنه توجه متمرکز.
مشخص کردن فعالیت های فرصتی معنا ساز

برنامه درسی دوره

مقدمه:
ارزشمند ترین منابع شما 00:01:22
انرژی را در کار درک کنید:
انرژی چیست؟ 00:02:59
ذهنتون رئیس شماست 00:03:11
الگوها و مشکلات 00:02:59
حواسپرتی های ذهن 00:03:05
نبض عملکرد شما 00:03:36
وضعیت انرژی خود را بفهمید:
بررسی سریع وضعیت انرژی 00:03:51
متعادل کردن بودجه انرژی شما 00:02:52
ایجاد تعادل های جدید ذهنی-بدنی 00:02:44
تقویت انرژی در محل کار:
آماده کردن مغز برای فعالیت 00:02:59
آماده کردن مغز برای خواب 00:03:07
تامین انرژی با تغذیه ی درست 00:02:49
بیشتر پیش رفتن 00:02:12
گاهی تمدید انرژی کنید 00:02:58
ساختن برنامه ی تجدید قوای هفت روزه 00:03:35
یک فرهنگ پر انرژی در محل کار ایجاد کنید:
انرژی بخش مدیریت زمان 00:02:15
محیطهای انرژی زا 00:02:38
انرژی دهنده ارتباطات 00:02:50
نتیجه گیری:
مراحل بعد 00:01:00

دیدگاه شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درس 5 : حواسپرتی های ذهن

به بچه ها فکر کنید . اونا زمان و انرژیشون رو چطور استفاده میکنن ؟ بچه ها تمرکز کاملشون رو به هرچیزی میدن که براشون اهمیت داره . اگه چیزیو بخوان بهتون میفهمونن . اگه بخوان باهاتون ارتباط برقرار کنن هم بهتون میفهمونن. خب حالا به روز خودتون فکر کنید . شما چقدر تمام تمرکزتون رو به چیزی که در لحظه براتون بیشترین اهمیت رو داره اختصاص میدین ؟ آیا به راحتی با یک ایمیل یا یه پیام از دوست یا همکارتون حواستون پرت میشه ؟ تاحالا شده وقتی دارین رانندگی میکنین پیامک هاتون رو خونین ؟ این حواست پرتی ها میتونن سلامت فیزیکی و روانی ما و نابود کنن . مخصوصا اگر به عادات رفتاری و فکری تبدیل بشن چون مغز ما طوری طراحی نشده که پیوسته بتونه چند تا کارو با هم انجام بده . یا پیوسته فکر کنه یا پیوسته هر کاری رو انجام بده ! این پیوستگی میتونه ذهن مارو خسته کنه مثل اینکه شما همیشه بروکلی بخورید . این دقیقا همونقدر بده که همیشه پیتزا بخورید . یا حداقل این چیزیه که من به خودم میگم . اما گذشته از شوخی این حواس پرتی همه گیر میتونه نابود کننده باشه . میتونه باعث ایجاد بیماری های جسمی بشه و یا اینکه میتونه باعث تصادف بشه وقتی مردم هم رانندگی میکنن و هم با گوشی کار میکنن . ما باید این عادت رو متوقف کنیم . شما میتونید با وضع کردن قوانینی درباره ی اینکه توی هرلحظه باید چطور عمل کنید این کارو انجام بدید . من چند تا پیشنهاد براتون دارم . یک . همیشه اولویتتون رو به جای زمان روی انرژی بزارید . یعنی به بدنتون گوش کنید و به سطح انرژی تون توجه کنید . زمان کافی رو برای استراحت در نظر بگیرید تا در طول روز انرژی داشته باشین . یادتون باشه هدف این نیست که هرچه سریع تر کارا رو انجام بدین لکه هدف اینه که هرکاری که باید انجام بشه رو به شکل مناسب انجام بدین . روش خاصی که من ازش استفاده کردم و جواب داده ، استفاده از توقف های کوچیک مثل چراغ های قرمز به عنوان فرصتی برای نفس کشیدن و احساس آرامش به جای استرس گرفتن و عجله کردنه . ممکنه ترجیح بدید که یک پیام ارسال کنید یا ایمیلتون رو بخونید اما این زمان اضافی میتونه برای شما خیلی مفید باشه و بهتون انرژی ای که نیاز دارید رو بده . در طول زمان با انجام این تمرین میتونید به ذهنتون یاد بدید که چند تا کار رو همزمان انجام نده . اینجوری دیگه هربار متوقف میشین دلتون نمیخواد زمانو هدر بدید . میتونید جلوی خودتون رو بگیرید و توی جلسات کاری یا زمان صحبت با اعضای خانودتون ایمیلتون رو چک نکنین . حتی متوجه میشین که این فقط یه فکره و قرار نیست همه ی افکارتون رو به عمل تبدیل کنید . این تکنیک ها به شما کمک میکنن انرژی تون رو شارژ کنید که وقتی دوبار سر کارتون برمیگردین برای کار آماده باشین .

عنوان: چگونه بیشترین انرژی را برای کارها داشته باشیم
بخش: توسعه فردی
مدرس: Heidi Hanna
مدت زمان: 53 دقیقه
قیمت: 39,000 تومان
Heidi Hanna درباره مدرس:

هدی هانا، (PhD) یک سخنران، نویسنده، و متخصص استرس و متخصص resilience در سطح جهانی است. سخنران باتجربه، هدی در بسیاری از کنفرانس های ملی و جهانی، از جمله مجله فورچون و اجلاس های “قدرتمند ترین زنان در کسب و کار”، “رهبری زنان ESPN” و میزگرد “میلیون دلاری” برجسته شده است. او بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Synergy، یک شرکت مشاوره ای است که برنامه های سلامتی و عملکرد مبتنی بر مغز برای سازمان ها و مدیر اجرایی موسسه استرس آمریکا را ارائه می دهد. نشریات او عبارتند از: نیویورک تایمز با بهترین فروش در “راه حل SHARP: روشی مبتنی بر مغز برای عملکرد مطلوب” و “استرساولیک: 5 مرحله برای تغییر رابطه شما با استرس”.

مشهد سئو