گونه های مختلف گندم، ذرت، و برنج که امروزه در دسترس اند با توجه به تغییر شرایط آب و هوا در آینده ممکن است قادر به بقاء نباشد. کری فولر در سخنرانی خود ما را به بانک جهانی بذر، که در کوههای یخی در نروژ ساخته شده می برد، مک...
سؤال اصلی: کی یادگیری آغاز می شود؟ پاسخ: قبل از اینکه متولد بشیم. آنی مورفی پال، نویسندۀ موضوعات علمی، در مورد تحقیق جدید در مورد میزان یادگیری ما درون رحم مادر سخن می گوید -- از لحن زبان مادری ما تا غذاهایی که بعدا" مور...
هومارو کانتو و بن روچ مدیر "موتو"، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان می کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به ...
زنبورهای عسل در طول ۵۰ میلیون سال گسترش پیدا کردند, هر اجتماع آنها ۴۰ تا ۵۰٫۰۰۰ عضو مثل هم در یک توازن شگفت آورداشت. پس چرا ۷ سال پیش همگی شروع به مردن کردند؟ ماریا سپیواک ۴ دلیل همراه با نتایج فجیع آنها را آشکار میکند. ...
تا سال ۲۰۵۰، ۱۰۰ میلیارد حیوان اهلی برای تولید گوشت، لبنیات، تخم مرغ و چرم جمعیت جهان مورد نیاز خواهد بود. نگهداری از این تعداد دام، آسیب جبران ناپذیری به زمین وارد خواهد ساخت. اگر راه متفاوتی وجود داشته باشد چه؟ در این ...
یک جامعه با زمینهای بدون استفاده خود چه میتواند انجام دهد؟ پاسخ مسلما پرورش مواد غذایی است. پم وارهرست با قدرت و شوخ طبعی، در TEDSalon تعریف میکند که چگونه او ویک تیم داوطلب در حال گسترش گرد هم آمدند تا تکه زمینهای ...
نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد....
گرفتن بیماریهای ایدز، سرطان و آنفولانزای مرغی نباید دلیل اصلی نگرانی شما باشد. بیماری های قلبی و عروقی بیشتر از همه چیز با هم قربانی می گیرند -- و عموما قابل پیشگیریند. دکتر دین اورنیش توضیح میدهد که چه طور تغییر عادات ...
آیا می دانستید نرونهای در حال کار در روده خود دارید - حدود یکصد میلیون نرون؟ متخصص تغذیه هربرت وازکه درباره "مغز پنهان" در شکم ما صحبت می کند و جالب این است که این مغز موجب احساس کردن ما می شود....
سرآشپز بارتن سیور معمایی جدید را مطرح میکند: غاهای دریایی یکی از گزینههای پروتئین سالمتر برای ما هست. اما ماهیگیری بیرویه به شدت به اقیانوسها آسیب میزند. او راهی ساده برای نگه داشتن ماهی روی میز شام پیشنهاد میده...
مارسل دیک پیشنهاد اشتهاآور اضافه کردن حشرات به رژیم غذایی روزانه رو میکنه. پیام او برای سرآشپزهای سختگیر و آشپزها: غذاهایی چون ملخ یا کاترپیلار(نوعی کرم) از نظر طعم، ارزش غذایی و سازگاری با طبیعت با گوشت قابل رقابتند....
اگربه آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدرغذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس-داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتور...
"ما شروع به ساکن شدن در فضا خواهیم کرد"، این را آنجلو ورمولن که فرمانده ای در ناسا است می گوید. "این ممکن است ۵۰ سال طول بکشد یا آن را ممکن است ۵۰۰ سال طول می کشد، اما ین اتفاق خواهد افتاد." در این بحث جذاب، عضو ارشد TE...
دانشمند قارچ شناسی، پل ستامتس، معتقد است جُلینه (میسلیوم) قارچ ها میتواند از شش راه جهان را نجات دهد، برای مثال پاک کردن خاک از آلوده کننده ها، تولید آفت کش، درمان آبله و حتی ویروس انفلوآنزا....
آدام گروسر درباره پروژه ساختن یخچال بدون برق و استفاده از این دستگاه مهم در روستاهاو کلینیکهای سراسر دنیا صحبت میکند.با تغییر و اصلاح برخی از فناوریهای قدیمی، او به یک سیستم دست یافته است....
با رشد روزافزون جمعیت جهان و تاثیر تغییرات آب و هوایی بیش از پیش ضرورت تامین غذای عده بیشتری و با زمین حاصلخیز کمتری وجود دارد.زیست شناس مولکولی جیل فارنت در مورد قضیه نادری تحقیق میکند که ممکن است کمک کند: «گیاهان رستاخ...
هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو میشود. اما این همه خوراکی از کجا میآید؟کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث میگذارد و نشان میدهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین...
جیمی الیور,برنده جایزه TED Prise2010, بوسیله یک پروژه توانمند ضد چاقی درهانینگتن واقع در ویرجینیای غربی,به مقابله ای همه جانبه با بی توجهی ما نسبت به غذا و خوراک میپردازد....
ویلیام لی راه تازه ای برای نگاه به درمان سرطان ارائه می کند: رگ زایی، هدف قرار دادن رگ های خونی ای که تومور را تغذیه می کنند. اولین و بهترین قدم در این روش خوردن غذاهایی با خاصیت جلو گیری از رگ زایی است که سرطان را در با...
ما بسیار شنیده ایم که گیاهخوار بودن برای محيط زیست و نیز حیوانات مفید است--ولی تغییر یک فرهنگ گوشتخوار اسان نیست. گراهام هیل در این باره یک ایده عملی و جالب داره....
یک کشاورز در امریکا به طور میانگین کمتر از ۱۵ سنت از هر دلاری که شما برای خرید یک محصول در مغازه خرج میکنید دریافت میکند. آنها به جوامع ما غذا میدهند، اما اغلب کشاورزان استطاعت غذایی که خودشان پرورش میدهند را ندارند....
وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر ...
نانسی رابالایس، کارشناس اقیانوس، پیگیر منطقه شومی به نام "منطقه مرده" در خلیج مکزیک میشود -- جایی که اکسیژن کافی در آب برای حفظ حیات وجود ندارد. این خلیج دومین منطقه مرده بزرگ دنیاست؛ علاوه بر مرگ ماهیها و سختپوستان،...
چه خواهد شد اگر ما بیش از گازهای گلخانهای وارد نموده به اتمسفر از آن خارج نماییم؟ چاد فریشمن استراتژیست میگوید: این فرضیه معرفی شده تحت عنوان "کاهش"، تنها امید ما برای جلوگیری از فاجعه آب و هوایی است. در بحثی آیندهنگ...
تولید فرآوردههای گوشتی در حال نابودی سیاره ما و به خطر انداختن سلامت جهانی است. اما مردم مصرف گوشت را تقلیل نخواهند داد مگر اینکه جایگزینی که به همان اندازه یا کمتر قیمت دارد و مزه آن به همان اندازه یا بهتر است را به آن...
جان گرِی از برانکس، از مجموعه خلاق «گِتو گَسترو» مستقر در نیویورک میگوید: «محله خوب است» (بهصورت آهنگین: هود ایز گود). گرِی و گروهش با کارکردن در فصل مشترکی از غذا، طراحی و هنر، در حالی که خلاقیت مهارنشده و تخیلات پ...
نویسنده (و گیک) کتاب آشپزی ناتان میرولد درمورد کار آمرانه خود "آشپزی مدرن" صحبت می کند -- و رازهای تصاویر برداری جالب خود را که مقطع عرضی از غذای در حال پخت است را به اشتراک می گذارد....
جوزِت شیرن ، رئیس برنامه جهانی غذا در سازمان ملل متحد، در مورد اینکه چرا در جهانی که مواد غذایی به اندازه کافی برای همه هست، مردم هنوز هم گرسنگی میکشند، هنوز هم از گرسنگی می میرند، هنوز هم غذا به عنوان یک سلاح جنگی مورد ...
ال ورانچيو که مربی آموزشیست بنا به دلايلى مىگويد، استعارههاى رایج درباره روابط جنسی در آمريكا همگى از بيسبال ميآيد-- گل زدن، سرخانه اول رفتن، و غيره. مشكل اينجاست كه روابط جنسی را درقالب يك رقابت با يك برنده يا باز...
پاملا رونالد ژنهایی را مطالعه میکند که گیاهان را در مقابل استرس و بیماری مقاوم می کنند. در یک سخنرانی آموزنده او در مورد جستجوی خود در یک دهه در زمینه تولید انواع برنجی که در سبل بمدت طولانی دوام بیاورد توضیح میدهد. او ...